Aanmelden nieuwe leerling

Procedure voor aanmelden nieuwe leerling*:

* Broertjes en zusjes van leerlingen die al op school zitten hebben voorrang en kunnen direct ingeschreven worden.

 

  • Uw kind is geboren in 2014; Voor beide locaties (St.Michaëlschool en St.Franciscus) is er een wachtlijst. Het aanmelden voor de wachtlijst gaat via het digitale formulier (zie linkerkolom). U krijgt van onze administratie een bevestigingsmail op welke positie uw kind op de wachtlijst staat.
     
  • Uw kind is geboren in 2015. Voor beide locaties (St.Michaëlschool en St.Franciscus) is er inmiddels een wachtlijst. Het aanmelden voor de wachtlijst gaat via het digitale formulier (zie linkerkolom). U krijgt van onze administratie een bevestigingsmail op welke positie uw kind op de wachtlijst staat.

 

  • Uw kind is geboren in 2016*. Vanaf 1 januari 2018 is het mogelijk om voor uw kind een vooraanmelding te doen op één van beide locaties. U krijgt van ons een bevestigingsmail van de vooraanmelding.
    * Broertjes en zusjes van leerlingen die al op school zitten hebben voorrang en kunnen direct ingeschreven worden.

 

  • Uw kind is 4 jaar of ouder (zij instromer) en u wilt uw kind graag laten overstappen van uw huidige school naar onze school. U kunt onder de knop 'zij instromer' een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.